Try&Buy-konceptet erbjuder dig en unik möjlighet att hitta den RollerMouse som passar just dina behov. Om du aldrig tidigare har jobbat med en centrerad mus, eller kanske en äldre modell, kan det vara svårt att se skillnad mellan de olika modellerna och – bara utifrån en beskrivning online – veta vilken du skulle tycka bäst om. Därför erbjuder Contour Design nu Try&Buy-paketet som innehåller alla tre RollerMouse-modellerna: Red plus, Free3 och Pro3, samt vårt ergonomiska tangentbord: Balance Keyboard.

 

Låt paketet cirkulera

Låt boxen cirkulera på din arbetsplats, så att alla får möjligheten att prova igenom de olika modellerna och lära känna produkterna ordentligt för att hitta den perfekta RollerMousen för just deras behov och smak.

IMG_20190715_123040_fritlagt_UdenSkygge

Hur gör jag?

För att få paketet och diskutera ett eventuellt besök på ditt företag behöver du bara fylla i nedanstående kontaktformulär. Därefter kontaktas du av Contour Design som kort beskriver innehållet i paketet och eventuellt bestämmer ett datum för ett besök vid ditt företag.

Kom ihåg att du inte förbinder dig till något, så tveka inte att fokusera mer på din ergonomiska arbetsställning och få en lite bättre vardag.

Fyll i nedan formulär för att motta en Try & Buy box. OBS! Erbjudandet gäller endast för företag.

Mycket nöje! 

Med vänliga hälsningar, Contour Designs säljteam

                                                                                                                 Anna-2019 DSC04290-1-1  

anna@contour-design.com    minna@contour-design.com