Kreativa personer föredrar Rollermouse

Är du arkitekt eller teknisk designer, så arbetar du säkert många timmar framför datorn varje dag. Du har förmodligen också många uppdrag som innebär arbete på flera skärmar samtidigt, och dessutom uppdrag då detaljer och stor precision är viktigt.

För att arbeta kreativt med detaljer behöver du rätt verktyg. RollerMouse utmanar sättet som vi interagerar med en dator. Den innovativa musen placeras framför ditt tangentbord, vilket krymper ner dina händers arbetsområde samtidigt som det skapas synergi i ditt arbetsflöde mellan tangentbord och mus. Med RollerMouse placerad framför ditt tangentbord, kan du enkelt skapa variation genom att använda bägge händer. Du har hela tiden händerna framför kroppen, och arbetar med små, lätta rörelser, som skonar nacke, skuldra, armbåge och handled. På så vis blir det lättare för dig att fokusera, och du arbetar med större precision.

För många som arbetar med grafik, är det scrollbaren och de andra smarta funktionerna, såsom kopiera/klistra in-knappar och möjligheten att snabbt ändra pekarhastighet, som gör den stora skillnaden.

 

RollerMouse jämförd med en vanlig mus

Det råder ingen tvekan om att det tar lite att vänja sig vid att gå från en traditionell mus till en centrerad mus som RollerMouse. Men det handlar bara om en vanesak. Och när du väl har kommit över den första tröskeln och upptäckt hur mycket mer effektivt du kan arbeta är det svårt att föreställa sig att byta tillbaka till en vanlig mus igen. Det är därför vi också erbjuder våra nya kunder att prova ett RollerMouse innan de köper en.

Du kan prova en RollerMouse Red gratis i 14 dagar via din arbetsplats - och det är ingen liten sak. Detta innebär att du är fri att returnera den om dina förväntningar inte infrias. Fyll i formuläret nedan så skickar vi den RollerMouse du väljer till din arbetsplats.

Red Family 900x200


Läs mer om varför RollerMouse är bra för de som arbetar inom den kreativa sektorn.