Kreativa personer föredrar Unimouse

Unimouse är en populär mus bland kreativa människor, delvis för att den erbjuder ett antal fördelar när det gäller de inbyggda funktionerna, men också för att många kreativa människor arbetar med musen många timmar per dag. Det kan leda till smärta och obehag - något Unimouse kan lindra utan att du behöver kompromissa med precision och hastighet.  

För att utföra kreativt och precist arbete behöver du rätt verktyg. Samtidigt bör du hålla din kropp frisk och smärtfri. Med Unimouse får du ett precisionsverktyg som gör det enkelt för dig att ändra position och som därmed minskar smärta och belastning på din kropp.

Photoshop-Creative_Editors-Choice_logo "Det finns många datormöss på marknaden som erbjuder ergonomisk design [...] men ingen med samma möjlighet till individanpassning som Unimouse" - Photoshop Creative Editors Choice

 

Unimouse är en enhandsmus, och den finns tillgänglig för såväl högerhänta som vänsterhänta, men för övrigt skiljer den sig från de flesta andra möss. Med Unimouse kan du justera lutningen, något mycket få möss kan erbjuda. Genom att du enkelt och snabbt kan justera musen kan du hitta den lutning som känns mest bekväm just nu, och du kan till och med justera den under dagen om du behöver.

Möjligheten att variera din hands position är banbrytande och en stor fördel om du måste använda din datormus många timmar varje dag. Genom att variera hur du håller musen under dagen varierar du den belastning som kroppen utsätts för.

 

 

Vad kan jag använda alla knappar på Unimouse till?

Med möjligheten att snabbt och enkelt byta funktionerna hos musknapparna så de fungerar som genvägar till det du använder mest, gör Unimouse det möjligt att minska antalet klick på musen under dagen. Något som de flesta sjukgymnaster är överens om är en av de stora nackdelarna med musarbete. Du kan välja att använda knapparna för att t.ex. högerklicka, vänsterklicka, kopiera och klistra in samt dubbelklicka. Dessutom har Unimouse en knapp för att ändra musens markörhastighet. Det kan vara en fördel när du utför precisionsarbete att du snabbt och enkelt kan justera den hastighet med vilken musen rör sig över skärmen.

 

"Efter att ha haft min Unimouse ett tag kan jag definitivt säga att det har botat min smärta i handleden.
Nyckeln är de många justeringsalternativen och att jag ändrar vinkeln varannan vecka."
säger fotografen, kameramannen och redaktören - Adrian Storey.

 

Ens arbetsverktyg är viktiga för att utföra sitt arbete effektivt, och eftersom vi inser att det kan vara svårt att byta ut verktygen har vi valt att erbjuda våra nya kunder att testa en Unimouse innan de köper en.

Du kan prova en Unimouse gratis via din arbetsplats i 14 dagar - och här finns inga dolda villkor. Det betyder att du är fri att returnera den om den inte lever upp till dina förväntningar. Fyll i formuläret nedan så skickar vi den Unimouse du valt till din arbetsplats.

Läs mer om varför Unimouse är bra för personer med kreativa yrken