Kreativa personer föredrar Contour Shuttle

För att kunna arbeta kreativt och detaljerat behöver du rätt verktyg. Samtidigt behöver du se till att kroppen klarar sig och att du förblir fri från smärta. Med Contour ShuttlePRO får du ett verktyg som hjälper dig att optimera ditt sätt att arbeta så att du kan minska på smärtan och slippa spänningar i kroppen.  

Contour ShuttlePRO kompletterar ditt tangentbord och mus så att du förbättrar ditt workflow. Med sin innovativa formgivning och intuitiva urval av funktioner, reduceras behovet av komplexa tangentbordskombinationer och klickande ner igenom undermenyer.

Med de integrerade jog- och shuttle-funktionerna, kan du snabbt titta igenom ljud- och bildfiler, se förhandsvisningar av fotokataloger och mycket mer. Multimedia controllern gör det nämligen möjligt att söka fram och tillbaka i tidslinjen i flera hastigheter.

 

Hur kan en Contour ShuttlePRO förbättra ditt arbete med video?

De flesta kreativa applikationer har ett stort antal kortkommandon som du kan använda för att aktivera vanliga funktioner. Ingen redigerare använder alla, och de flesta har 10 till 15 favoriter. Men att ha snabb tillgång till en handfull av dessa kan verkligen snabba upp ditt arbete. Med Contour ShuttlePRO kommer du enkelt åt dina favoriter bland kortkommandona, vilket gör ShuttlePRO till ett populärt verktyg bland de som redigerar video.

Genom en kombination av ett hjul och 15 programerbara knappar, fungerar den tillsammans med din vanliga mus, men du får alla dina favoriter bland kortkommandon tillgängliga för din reservhand.

Läs mer om Contour ShuttlePRO här.

 

Contour ShuttlePRO kan köpas hos: Atea och Dustin